Per iniciar la prestació del servei

Cal assegurar-se que els operadors poden accedir amb el seu certificat d'operador d'ER idCAT a https://scd.idcat.cat/

• Ordinador personal amb prestacions tècniques actuals i operatiu en un entorn segur de xarxa i amb les eines necessàries per a garantir un correcte funcionament, en especial amb un programari antivirus instal·lat i actualitzat.
  • Un lector de targetes criptogràfiques (i els controladors corresponents instal·lats).
  • Programari per a l'ús del certificat digital de l'operador.
  • Signador AOC (Aplicació Nativa)
  • Claus públiques del Consorci AOC instal·lades
  • Sistema operatiu Microsoft Windows 10 o superior.
  • Navegador Google Chrome i Edge amb suport a TLS 1.2 mínim.
  • Fotocopiadora, en el cas que el ciutadà no accepti o no es pugui la consulta a la DGP.
  • Impressora làser, per poder imprimir els diferents fulls generats en les operacions.
  • Segell de compulsa (per casos puntuals).
  • Armari i/o arxivador amb clau per emmagatzemar de forma segura la documentació i els expedients associats a la gestió dels certificats idCAT. En el cas de disposar d'arxiu electrònic no serà necessari.

Per la seva part, l'AOC aportarà el següent:

• Certificats digitals d'operadors en targeta criptogràfica pels operadors assignats per l'ens

Formació pels operadors d'Entitat de Registre idCAT

Consulta el programa, inscripció i dates

Requisits de manteniment de les Entitats de Registre idCAT

• Superar satisfactòriament les auditories de seguiment
  • Incrementar els usos amb certificat idCAT disponibles al web de l'ens
  • Incrementar l'emissió de l'idCAT respecte a l'any anterior o mantenir-la
  • Col·laborar en la promoció de les campanyes de comunicació que desenvolupi l'idCAT des del web de l'idCAT Certificat.

Cost de la constitució i manteniment d’una Entitat de Registre idCAT

Consulta els preus de constitució i manteniment d'una Entitat de Registre idCAT a Preus Públics del Servei de Certificació digital.

Publicació al Cercador d'Entitats de Registre idCAT

Totes les Entitats de Registre apareixeran al Cercador del Consorci AOC:

On puc obtenir l'idCAT Certificat?

Les dades que hi consten són les que informa l'Entitat de Registre en la seva Fitxa de Subscriptor d'Entitat de Registre idCAT.